Ποτήρια Ουίσκι Bohemia Diamond 230ml

3.70 

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: 0802855 Κατηγορίες: ,

Ανάγλυφο design για κομψό σερβίρισμα!

  • Όμορφη εμφάνιση
  • Υψηλή ποιότητα
  • Κρύσταλλο Βοημίας
  • Υψηλή αντοχή
  • Διαχρονικό στυλ

Κρυστάλλινο Χαμηλό Ανάγλυφο Ποτήρι Bohemia, σειρά Diamond.
Σερβίρετε με στυλ και κομψότητα whisky και άλλα ποτά ή cocktails!
Επαγγελματικό αποτέλεσμα με έμφαση στη λεπτομέρεια.
Το ποτήρι ουίσκι Bohemia Crystal από τη συλλογή Diamond έχει πλούσια κοπή με διαμάντια και δείχνει πολύ κομψό και διαχρονικό.
Ο ιδανικός σύντροφος για στιγμές γαλήνης.
Κατασκευασμένο από αυθεντικό κρύσταλλο Βοημίας, το οποίο είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο για την όμορφη εμφάνιση και την υψηλή ποιότητά του..
Ο κομψός και ξεχωριστός σχεδιασμός με διαμάντια, τα καθιστά ένα τέλειο δώρο για φίλους ή μια εξαιρετική προσθήκη στο δικό σας σετ ποτηριών.
Το ποτήρι διαθέτει χαμηλή κούπα, με χοντρό πάτο και σας δίνει τη δυνατότητα να νιώσετε την πλήρη επίγευση αυτού του δυνατού ποτού.
Τα ποτήρια ουίσκι από την Crystalite Bohemia είναι πιο ανθεκτικά και κομψά, δεν κιτρινίζουν με τον καιρό, αλλά ταυτόχρονα διατηρούν τα μοναδικά χαρακτηριστικά του κρυστάλλου.

Η Crystalite Bohemia είναι μια τσέχικη εταιρεία της οποίας η ιστορία ξεκίνησε πολύ πρόσφατα, το 2009. Σήμερα, οι εγκαταστάσεις παραγωγής της βρίσκονται στην πόλη Svetla nad Sazavou. Η εταιρεία ασχολείται με την κατασκευή σκευών υψηλής ποιότητας σε σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής.

Τα τεμάχια πωλούνται μεμονωμένα.

Είστε επαγγελματίας;
Για τιμές χονδρικής επικοινωνήστε μαζί μας στο 23510-46882.

Διαστάσεις: Ø7.8 x Y10cm
Χωρητικότητα: 230ml

Υλικό

Χωρητικότητα

230ml

Εγγραφείτε στη λίστα αναμονής Θα σας ενημερώσουμε όταν το προϊόν έχει απόθεμα. Παρακαλούμε αφήστε την έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας παρακάτω.
Call Now Button