Επαγγελματικός Τρίφτης Ανοξείδωτος

37.50 

Εξαντλημένο

Επαγγελματικός τετράπλευρος τρίφτης!

Τρίφτης λαχανικών ανοξείδωτος κατασκευασμένος από πολύ υψηλής ποιότητας ατσάλι 18/10.

Οι τέσσερις πλευρές έχουν διαφορετικές επιφάνειες κοπής.
Στο σετ περιλαμβάνεται δοχείο συλλογής και εξάρτημα για να προστατεύεστε από τα κοψίματα.

Στηριχτείτε στο μαύρο χερούλι και τρίψτε χωρίς να στομώσει ποτέ.

Κατάλληλος για την απαιτητική νοικοκυρά αλλά και τον επαγγελματία.

Διαστάσεις: 26.5x13x13 cm

Έξυπνα tricks για να καθαρίσετε τον τρίφτη σας

Ξεπλύνετε τον τρίφτη σας όσο πιο γρήγορα μπορείτε.

Όπως συμβαίνει με πολλά εργαλεία κουζίνας, είναι καλύτερο να καθαρίζετε τον τρίφτη σας αμέσως μετά από κάθε χρήση, ώστε τα υπολείμματα τροφών να μην έχουν την ευκαιρία να σκληρύνουν στην επιφάνεια του. Αυτό θα κάνει τη διαδικασία καθαρισμού πολύ πιο εύκολη και λιγότερο χρονοβόρα.

Χρησιμοποιήστε ένα λεμόνι και λίγο αλάτι

Το λεμόνι είναι μια εξαιρετική επιλογή, όταν πρόκειται για τον καθαρισμό του τρίφτη. Θα χρειαστείτε ένα λεμόνι κομμένο στη μέση και λίγο αλάτι, βουτάμε το λεμόνι στο αλάτι και μετά τρίβουμε καλά τον τρίφτη, αφήνουμε να ξεκουραστεί για 5 λεπτά. Στη συνέχεια, περάστε τον τρίφτη κάτω από πολύ ζεστό νερό, αφαιρώντας όλα τα υπολείμματα λεμονιού. Τέλος, βάλτε λίγη ποσότητα υγρού πιάτων και πλύντε τον τρίφτη κανονικά.  Έτσι, θα έχετε έναν καθαρό τρίφτη τυριού σε χρόνο μηδέν.

Χρησιμοποιήστε μία ωμή πατάτα

Οι πατάτες περιέχουν οξαλικό οξύ, το οποίο βοηθάει στη διάσπαση της σκουριάς, πόσο μάλλον στον καθαρισμό του ανοξείδωτου τρίφτη. Κόψτε την πατάτα στη μέση και τρίψτε τον τρίφτη. Στη συνέχεια, απομακρύνετε τα αποξηραμένα υπολείμματα με ένα καθαρό πανί και ξεβγάλτε τον τρίφτη με ζεστό νερό. Θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα!

Χρησιμοποιήστε ένα κομμάτι ψωμί

Εάν αφήσατε τον χρησιμοποιημένο τρίφτη σας έξω όλη τη νύχτα και τα υπολείμματα φαγητού έχουν ξεραθεί στην επιφάνεια, το ξέβγαλμα με νερό μπορεί να μην είναι η καλύτερη λύση, ειδικά αν το εν λόγω τρόφιμο, είναι τυρί.  Προτείνουμε να πάρετε ένα σκληρό κομμάτι ψωμί (είτε ένα μπαγιάτικο) και να το περάσετε  κατά μήκος του τρίφτη από κάτω προς τα πάνω. Πηγαίνοντας προς την αντίθετη κατεύθυνση που τρίβετε τα τρόφιμα, βοηθάει να μαζέψετε τα υπολείμματα που παραμένουν.

Καθαρίστε τον τρίφτη με μία οδοντόβουρτσα

Ένας πολύ καλός τρόπος για να καθαρίσετε τον τρίφτη, χωρίς να χρειαστεί να καταστρέψετε κι άλλο σφουγγάρι, είναι η οδοντόβουρτσα. Βρέξτε τον τρίφτη, μετά απλώστε λίγο υγρό πιάτων και τρίψτε με την οδοντόβουρτσα. Έτσι, θα αφαιρέσετε όλα τα υπολείμματα από τον τρίφτη. Αφήστε το να ξεκουραστεί για ένα λεπτό και μετά τοποθετήστε το κάτω από καθαρό νερό για να καθαρίσει. Λειτουργεί εξαιρετικά.

Μέγεθος - Διαστάσεις

Υλικό

Εγγραφείτε στη λίστα αναμονής Θα σας ενημερώσουμε όταν το προϊόν έχει απόθεμα. Παρακαλούμε αφήστε την έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας παρακάτω.
Call Now Button