Κουτάλι Μεζούρα Westmark Ανοξείδωτο

6.50 

Άμεση αποστολή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Ανοξείδωτο κουτάλι μεζούρα καφέ με μακριά εργονομική λαβή.
Ιδανικό για τους λάτρεις του καφέ που εκτιμούν την ακρίβεια στη μέτρηση του καφέ για μια συνεπή και απολαυστική εμπειρία παρασκευής!

Ανοξείδωτο Κουτάλι Μέτρησης Καφέ, Westmark.

Χαρακτηριστικά του κουταλιού μέτρησης καφέ:

  • Το ανοξείδωτο κουτάλι μέτρησης καφέ μετρά με ακρίβεια 8 γραμμάρια αλεσμένου καφέ, επιτρέποντάς σας να πετύχετε το τέλειο φλιτζάνι καφέ κάθε φορά.
  • Η εξαιρετικά μακριά λαβή σάς επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε βαθιά και ψηλά δοχεία.
  • Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι, που εξασφαλίζει ανθεκτικότητα και αντοχή στη διάβρωση για μακροχρόνια χρήση.
  • Κατάλληλο και για επαγγελματική χρήση.
  • Το κουτάλι μεζούρα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για άλλα ξηρά τρόφιμα, παρέχοντας ένα ευέλικτο εργαλείο κουζίνας για διάφορες μαγειρικές ανάγκες.
  • Ένα προϊόν από την Westmark, γνωστή για τη δέσμευσή της στην ποιότητα και την ακρίβεια στα εργαλεία κουζίνας, εξασφαλίζοντας μια αξιόπιστη και αποτελεσματική εμπειρία μέτρησης καφέ.
  • Μήκος: 19cm
  • Χωρητικότητα: 21ml

Το κουτάλι μέτρησης καφέ της Westmark Γερμανίας ξεχωρίζει ως ένα αξιόπιστο και απαραίτητο εργαλείο για τους λάτρεις του καφέ.

Η κατασκευή του από στιβαρό ανοξείδωτο ατσάλι εξασφαλίζει μακροζωία, ενώ η ακριβής μέτρηση των 8 γραμμαρίων (0,28 oz) εγγυάται ένα σταθερά γευστικό ρόφημα.

Η εξαιρετικά μακριά λαβή είναι ένα χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει, διευκολύνοντας την εύκολη λήψη καφέ από βαθιά δοχεία και παρέχοντας άνετο κράτημα μέσω του εργονομικού σχεδιασμού της.

Πέρα από τον καφέ, η ευελιξία του επεκτείνεται στη μέτρηση διαφόρων ξηρών συστατικών.

Το καθάρισμα είναι πανεύκολο, καθώς το κουτάλι είναι ασφαλές στο πλυντήριο πιάτων, ενώ ο κομψός σχεδιασμός του προσδίδει μια πινελιά εκλέπτυνσης στην κουζίνα σας.

Υλικό

Μέγεθος - Διαστάσεις

Χωρητικότητα

21ml

Υποκατηγορία

Εγγραφείτε στη λίστα αναμονής Θα σας ενημερώσουμε όταν το προϊόν έχει απόθεμα. Παρακαλούμε αφήστε την έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας παρακάτω.
Call Now Button