Μαντολίνο-Τρίφτης Λαχανικών Westmark “V-Plus” 41 x 12cm

77.90 

Εξαντλημένο

5 διαφορετικά είδη κοπής σε 1 εργαλείο!

  • Ιδανικό για να τεμαχίσετε σε ίσιες φέτες / ροδέλες πάχους 1.5mm (chips), 2.5mm, 3.5mm, μπαστούνια (7mm) και λωρίδες julienne (3.5mm)
  • Στιβαρή κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι
  • Αντιολισθητική επένδυση
  • Πλένεται στο πλυντήριο πιάτων
  • Πιάστρα για προστασία των δαχτύλων
    Διαστάσεις: 41 x 12cm

Επαγγελματικός Πλαστικός Τρίφτης – Μαντολίνο Westmark “V-Plus”.
Αυτό το ευέλικτο εργαλείο είναι ιδανικό για να τεμαχίσετε σε ίσιες φέτες / ροδέλες πάχους 1.5mm (chips), 2.5mm, 3.5mm, μπαστούνια (7mm) και λωρίδες julienne (3.5mm)
Διαθέτει 5 διαφορετικές βάσεις λεπίδων από ανοξείδωτο ατσάλι, οι οποίες πλένονται κανονικά στο πλυντήριο πιάτων και αποθηκεύονται εύκολα.
Η πιάστρα (συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία) παρέχει ασφάλεια για τα δάχτυλά σας κατά το τρίψιμο και περιορίζει στο ελάχιστο την ποσότητα του προϊόντος που μένει ανεκμετάλλευτο.
Με αντιολισθητική επένδυση για μεγαλύτερη σταθερότητα κατά τη χρήση.
Κρεμαστός σχεδιασμός αποθήκευσης για πρόσθετη ασφάλεια και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Διαστάσεις: 41 x 12cm

 

Η Westmark διαθέτει μεγάλη γκάμα μαγειρικών σκευών.
Τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από πλαστικό, αλουμίνιο και ανοξείδωτο ατσάλι, αλλά επικεντρώνονται επίσης, στη μακροζωία και την ανθεκτικότητα.
Τα εργαλεία κουζίνας είναι εξαιρετικά φιλικά προς το χρήστη και διασφαλίζουν ότι κάθε λάτρης της μαγειρικής έχει όλα όσα χρειάζεται.

 

Υλικό

Υποκατηγορία

Μέγεθος - Διαστάσεις

Εγγραφείτε στη λίστα αναμονής Θα σας ενημερώσουμε όταν το προϊόν έχει απόθεμα. Παρακαλούμε αφήστε την έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας παρακάτω.
Call Now Button