Πολυτρίφτης-Μαντολίνο

28.80 

Εξαντλημένο

5 διαφορετικά είδη κοπής σε 1 εργαλείο!
Ένας αξιόπιστος σύντροφος στην κουζίνα!

Πλαστικός Τρίφτης – Μαντολίνο, Ibili.

Χαρακτηριστικά του μαντολίνου:

  • Αυτό το ευέλικτο εργαλείο είναι ιδανικό για να τεμαχίσετε σε κυματιστές και ίσιες φέτες, μπαστούνια, ροδέλες, λωρίδες julienne.
  • Χρησιμοποιήστε τον πλαστικό τρίφτη – μαντολίνο για μεσαίο και ψιλό τρίμμα.
  • Διαθέτει 5 διαφορετικές λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι, οι οποίες πλένονται και αποθηκεύονται εύκολα στο κεντρικό σώμα του τρίφτη.
  • Η πιάστρα (συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία) παρέχει ασφάλεια για τα δάχτυλά σας κατά το τρίψιμο και περιορίζει στο ελάχιστο την ποσότητα του προϊόντος που μένει ανεκμετάλλευτο.
  • Διαστάσεις: 31 x 10cm

Ο πλαστικός τρίφτης – μαντολίνο της ισπανικής εταιρείας Ibili είναι σχεδιασμένος για να διευκολύνει την προετοιμασία κατά το μαγείρεμα.

Διαθέτοντας κομψό σχεδιασμό σε μαύρο/ασημί χρώμα και κατασκευή από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι, αυτό το σετ εξασφαλίζει μακροζωία και ευελιξία στην κουζίνα.

Με 5 λεπίδες, ιδανικό για τρίψιμο, τεμαχισμό, κοπή σε φέτες και κοπή σε λωρίδες ζουλιέν.

Μια βολική επιλογή για τους λάτρεις της μαγειρικής που αναζητούν αποτελεσματικότητα και λειτουργικότητα στα εργαλεία της κουζίνας τους.

Υλικό

Υποκατηγορία

Μέγεθος - Διαστάσεις

Χρώμα

Εγγραφείτε στη λίστα αναμονής Θα σας ενημερώσουμε όταν το προϊόν έχει απόθεμα. Παρακαλούμε αφήστε την έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας παρακάτω.
Call Now Button