Γενικοί Όροι

O ιστότοπος www.kouziniko.gr είναι ένα ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων κουζίνας, ειδών οικιακής χρήσης, επαγγελματικού εξοπλισμού  και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου  που δημιούργησε και λειτουργεί η επιχείρηση  με την επωνυμία Υαλικά Στάθης με έδρα την Υψηλάντου 5 στην Κατερίνη Πιερίας με Α.Φ.Μ. 132882616 και ΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@kouziniko.gr, και τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος: 23510-46882.

Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος με το εμπορικό σήμα Kouziniko το οποίο βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.kouziniko.gr. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και συναλλάσσεται ή κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος (στο εξής καλούμενος για συντομία “επισκέπτης” ή/και “χρήστης” ή “πελάτης” αναλόγως του αν περιορίζεται σε επίσκεψη μόνον στο κατάστημα ή πραγματοποιεί και παραγγελία και πώληση προϊόντων και υπηρεσιών) θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει με ευθύνη του να απέχει από την επίσκεψη, τη χρήση του ιστότοπου καθώς επίσης και από κάθε συναλλαγή ή χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Το Kouziniko διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και συναλλαγών από το ηλεκτρονικό κατάστημα, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνει επίσης την υποχρέωση να ενημερώνει τον ιστότοπο, για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους αυτούς. Επίσης, διατηρεί το δικαίωμα, οποιαδήποτε χρονική στιγμή να αλλάξει, προσαρμόσει ή σταματήσει οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας.
Οι συμβάσεις μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος καταρτίζονται στην Ελληνική γλώσσα.

Το www.kouziniko.gr δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, την αλήθεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, σε ότι αφορά την ταυτότητα της επιχείρησης  όσο και τις παρεχόμενες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, συναλλαγές. Το www.kouziniko.gr , στο πλαίσιο της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται από καταχωρήσεις ηλεκτρονικών δεδομένων που έγιναν εκ σφάλματος/παραδρομής κατά την κοινή πείρα και δικαιούται να προβαίνει σε διόρθωση αυτών οποτεδήποτε αντιληφθεί την ύπαρξή τους.

Με την παραγγελία σας εγγράφεστε αυτομάτως στο newsletter του www.kouziniko.gr , από το οποίο μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε.