Η Εταιρεία

Λατρεύουμε τα κουζινικά, τη μαγειρική και τα είδη σπιτιού! Μας αρέσει να ανακαλύπτουμε νέα είδη για την κουζίνα, να τα δοκιμάζουμε και έπειτα να τα παρουσιάζουμε στο κατάστημά μας. Διαλέγουμε τα καλύτερα από τα επώνυμα προϊόντα και επιλέγουμε αυτά που ανταποκρίνονται και καλύπτουν τις ανάγκες της σύγχρονης ζωής.

Στηρίζουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις παραγωγής και εισαγωγής και κατασκευάζουμε οι ίδιοι χειροποίητα κόσκινα.

Παράλληλα, επιδιώκουμε να κρατήσουμε τα παραδοσιακά σκεύη μαγειρικής και εργαλεία στην αγορά των οικιακών ειδών.Κοντά μας θα βρεις:

  • ασυναγώνιστη συλλογή προϊόντων οικιακής χρήσης και πλούσια γκάμα μαγειρικών σκευών και εργαλείων κουζίνας
  • πλήρη ενημέρωση για τα προϊόντα μας (υλικό κατασκευής, τρόπος χρήσης, φροντίδα).
  • την καλύτερη εξυπηρέτηση και την παροχή ποιότητας στην διαχείριση των αιτημάτων των πελατών μας, καθώς αφουγκραζόμαστε τις επιθυμίες, τις ανάγκες και τους προβληματισμούς του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

”Η εμπειρία ετών και η αγάπη μας για το αντικείμενο, βοήθησαν στο να γίνει το όνομά μας  συνώνυμο με τα ποιοτικά μαγειρικά εργαλεία και σκεύη. ”

Το κατάστημα μας ξεκίνησε την λειτουργία του το 1957 με την επωνυμία Υαλικά Στάθης και  έδρα την Κατερίνη.

Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο εμπορίας επαγγελματικού και οικιακού εξοπλισμού. Το 2014 δημιουργήσαμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, kouziniko.gr, ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις των πελατών μας από όλη την Ελλάδα.

We are ECO-freaks

Επαναχρησιμοποιούμε και ανακυκλώνουμε υλικά και προϊόντα (απόσυρση ανοξείδωτων σκευών) για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Στο φυσικό μας κατάστημα θα βρεις κάδους ανακύκλωσης για μπαταρίες, ηλεκτρικές συσκευές και λαμπτήρες.

*Οι συσκευασίες μας αποτελούνται από 70% ανακυκλωμένα υλικά συσκευασίας.

ΚΟΥΖΙΝΙΚΟ

Ώρες Λειτουργίας

(φυσικό κατάστημα)

Ημέρα Ωράριο
Δευτέρα 08:30 – 14:30
Τρίτη 08:30 – 14:30
Τετάρτη 08:30 – 14:30
Πέμπτη 08:30 – 14:30
Παρασκευή 08:30 – 14:30
Σάββατο 09:00 – 14:00
Τηλεφωνικό Κέντρο: καθημερινά 9:00 – 16:00

Τα αγαπημένα μας!

Blog-άρουμε

Θέλουμε να ξέρουμε τα πάντα για τα είδη κουζίνας και μαγειρικής για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα και την ασφάλεια που σου προσφέρουμε. Εδώ θα μάθεις για υλικά, φροντίδα και χρήση προϊόντων, θα βρεις δοκιμασμένες συνταγές μαγειρικής, θα γνωρίσεις επώνυμες εταιρίες που αιτιολογημένα αξίζει να έχεις κοντά σου, και πολλά πολλά άλλα!

kouziniko blog

Ανακυκλώνουμε τα σκεύη μαγειρικής

Η ιδέα μας ήρθε το 2015 και συνεχίζουμε.. Σου δίνουμε τη δυνατότητα να  αποσύρεις παλιά ανοξείδωτα σκεύη (κατσαρόλες, τηγάνια, χύτρες ταχύτητας ανεξαρτήτως μάρκας και κατάστασης) και να τα αντικαταστήσεις με ΝΕΑ (ανοξείδωτα, αντικολλητικά, εμαγιέ, πήλινα ή πυρέξ) κερδίζοντας 20% έκπτωση. Εμείς τα ανακυκλώνουμε και σε ευχαριστούμε!

Απόσυρση σκευών μαγειρικής

Στηρίζουμε την ελληνική βιομηχανία

Ξέρεις πόσα προϊόντα ελληνικής παραγωγής έχεις στην κουζίνα σου; Έχεις τρίφτες που κατασκευάζονται εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα, από οικογενειακές επιχειρήσεις, μαχαιροπίρουνα, ανοξείδωτες κατσαρόλες, ταψιά και μπρίκια, πλαστικά είδη μπάνιου και καθαριότητας, σκεύη αλουμινίου, πήλινα, μελαμίνης και εμαγιέ, ξύλινα κόσκινα και εργαλεία κουζίνας κ.α

Ελληνικά προϊόντα