Δημιουργήστε εντυπωσιακά, επαγγελματικού τύπου ψητά ρολά στην άνεση της δικής σας κουζίνας!
Αποκτήστε την εμφάνιση και, το κυριότερο, το ομοιόμορφο ψήσιμο ενός τέλειου ρολού από το κρεοπωλείο, με το ελαστικό δίχτυ μαγειρικής της Ibili.
Αυτό το πρακτικό δίχτυ είναι το μυστικό για ζουμερά, καλοσχηματισμένα ψητά που διατηρούν το σχήμα και τη γέμισή τους κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, είτε στον φούρνο είτε στην κατσαρόλα.
Κατασκευασμένο από ανθεκτικό μείγμα βαμβακιού και πολυεστέρα, είναι απόλυτα ασφαλές για επαφή με τρόφιμα και αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες του φούρνου.
Η υψηλή ελαστικότητά του του επιτρέπει να “αγκαλιάζει” σφιχτά το κρέας, ασκώντας ομοιόμορφη πίεση.
Γιατί είναι απαραίτητο για τα ψητά σας:
- Τέλειο, Ομοιόμορφο Σχήμα: Κρατάει το ρολό δεμένο και κυλινδρικό, εξασφαλίζοντας ότι θα ψηθεί ομοιόμορφα από όλες τις πλευρές.
- Ασφαλίζει τη Γέμιση: Ιδανικό για γεμιστά ρολά χοιρινού, κοτόπουλου ή γαλοπούλας, κρατώντας όλα τα υλικά σταθερά στη θέση τους.
- Επαγγελματική Εμφάνιση: Δίνει στα ψητά σας την κλασική, όμορφη εμφάνιση με το χαρακτηριστικό πλέγμα.
- Ευκολία Χρήσης: Πολύ πιο γρήγορο και εύκολο από το δέσιμο με σπάγκο.
Χαρακτηριστικά:
- Υλικό: Βαμβάκι & Πολυεστέρας
- Μήκος: 2 μέτρα
- Αντοχή: Ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες του φούρνου.
- Ελαστικότητα: Προσαρμόζεται σε διάφορες διαμέτρους κρέατος.
Συχνές Ερωτήσεις για το Ελαστικό Δίχτυ για Κρέας Ibili 2m (Q&A)
Ναι, είναι απόλυτα ασφαλές. Είναι κατασκευασμένο από υλικά ανθεκτικά στη θερμότητα, ειδικά για μαγειρική χρήση. Δεν καίγεται και δεν αλλοιώνει τη γεύση του φαγητού.
Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε έναν κύλινδρο (π.χ. ένα κομμάτι πλαστικού σωλήνα ή τον χάρτινο κύλινδρο από το αλουμινόχαρτο). Περάστε το δίχτυ πάνω από τον κύλινδρο, σπρώξτε το κρέας μέσα από τον κύλινδρο και τραβήξτε το δίχτυ πάνω στο κρέας καθώς αφαιρείτε τον κύλινδρο. Στη συνέχεια, κόψτε όσο χρειάζεστε.
Χάρη στην υψηλή του ελαστικότητα, μπορεί να καλύψει ένα μεγάλο εύρος μεγεθών, από ένα μικρό ρολό κοτόπουλο μέχρι ένα μεγάλο ρολό χοιρινό ή μια μικρή γαλοπούλα χωρίς κόκαλα.
Μετά το ψήσιμο, αφήστε το κρέας να ξεκουραστεί για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ένα ψαλίδι κουζίνας ή ένα μικρό μαχαίρι, απλά κόψτε το δίχτυ κατά μήκος και αφαιρέστε το. Θα βγει πολύ εύκολα.