Βάζα | Μπουκάλια

Διατηρήστε τα τρόφιμά σας φρέσκα και οργανώστε την κουζίνα σας με την ευρεία γκάμα μας από γυάλινα και πλαστικά βάζα και μπουκάλια!

Ανακαλύψτε μια μεγάλη ποικιλία από βάζα και μπουκάλια σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και υλικά για να καλύψετε κάθε σας ανάγκη:

Γυάλινα και Πλαστικά Βάζα και Μπουκάλια: Οργάνωση και Φρεσκάδα στην Κουζίνα σας!
Αναζητάτε τρόπους να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και να οργανώσετε την κουζίνα σας; Η μεγάλη συλλογή μας από γυάλινα και πλαστικά βάζα και μπουκάλια είναι η ιδανική λύση!

Ελάτε να ανακαλύψετε μια μεγάλη ποικιλία σχημάτων, μεγεθών και υλικών για να βρείτε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Γυάλινα βάζα: Τέλεια για την αποθήκευση μαρμελάδων, σαλτσών, δημητριακών, οσπρίων, μπαχαρικών και πολλών άλλων! Τα διαφανή αυτά βάζα σας επιτρέπουν να βλέπετε εύκολα το περιεχόμενο, ενώ τα αεροστεγή καπάκια εξασφαλίζουν ασφαλή φύλαξη και διατηρούν τη φρεσκάδα των τροφίμων σας. Μπορείτε ακόμα να τα χρησιμοποιήσετε στο πλυντήριο πιάτων για μεγαλύτερη ευελιξία.

Πλαστικά βάζα: Ελαφριά και ανθεκτικά, τα πλαστικά βάζα είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση. Διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα και σχέδια, μπορούν να προσθέσουν μια πινελιά ζωντάνιας στην κουζίνα σας, ενώ παράλληλα βοηθούν στην αποθήκευση δημητριακών, ζυμαρικών, μπαχαρικών και σνακ. Τα περισσότερα είναι κατάλληλα και για πλυντήριο πιάτων.

Μπουκάλια: Είτε χρειάζεστε μικρά μπουκαλάκια για μπαχαρικά είτε μεγαλύτερα για νερό, χυμούς, τσίπουρο ή ακόμα και κρασί, η συλλογή μας διαθέτει μπουκάλια σε διάφορα μεγέθη για κάθε σας ανάγκη. Ιδανικά για την αποθήκευση σπιτικών ροφημάτων, σιροπιών, dressings και άλλων υγρών, διατίθενται με καπάκια βιδωτά ή πώματα για ασφαλή σφράγιση. Επιλέξτε ανάμεσα σε γυάλινα ή πλαστικά μπουκάλια, ανάλογα με το τι θα αποθηκεύσετε.

Εξαντλημένο
Εξαντλημένο
Εξαντλημένο
Εξαντλημένο
Εξαντλημένο
Εξαντλημένο
Εξαντλημένο
Εξαντλημένο
Εξαντλημένο
Εξαντλημένο
Εξαντλημένο
Εξαντλημένο
Εξαντλημένο
Εγγραφείτε στη λίστα αναμονής Θα σας ενημερώσουμε όταν το προϊόν έχει απόθεμα. Παρακαλούμε αφήστε την έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας παρακάτω.
Call Now Button