Απορρυπαντικό πιάτων Dr.Green Risoli 500ml

7.50 

Άμεση αποστολή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Περιβαλλοντικά βιώσιμο καθαριστικό!
Πείτε αντίο στα χημικά απορρυπαντικά πιάτων!

Απορρυπαντικό πιάτων Dr.Green Risoli 500ml.

Χαρακτηριστικά του υγρού πιάτων:

  • Παράγεται με φυσικά και περιβαλλοντικά βιώσιμα προϊόντα, χωρίς τη χρήση επιβλαβών χημικών που μπορεί να επιφέρουν αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον και την υγεία.
  • Παρά την οικολογική του φύση, το GreenClean απορρυπαντικό πιάτων είναι σχεδιασμένο για να απομακρύνει αποτελεσματικά τα λίπη και τα  υπολείμματα των τροφών από τα πιάτα σας.
  • Κατάλληλο για όσους έχουν ευαισθησία στα χημικά που περιέχονται συνήθως σε συμβατικά απορρυπαντικά.
  • Μειώνει τον κίνδυνο αλλεργιών και ερεθισμών.
  • Ιδανικό για παιδικά σκεύη.
  • Όγκος: 500ml

Τα οικολογικά απορρυπαντικά συχνά μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση των αλλεργικών αντιδράσεων, καθώς δεν περιέχουν επιβλαβείς ουσίες που ενδεχομένως να προκαλέσουν αντιδράσεις στο δέρμα.

Η φυσική σύνθεση του φυσικού απορρυπαντικού πιάτων, το καθιστά ασφαλές για τη χρήση σε αντικείμενα που έρχονται σε επαφή με τα παιδιά, όπως πιάτα, ποτήρια και μπολ.

Είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα καθαριστικό που δεν περιέχει επιβλαβείς χημικές ουσίες που μπορεί να προκαλέσουν αντιδράσεις ή ερεθισμούς στο δέρμα των παιδιών.

Ιδανικό υγρό πιάτων για όσους αναζητούν μια οικολογική και φιλική προς το περιβάλλον επιλογή χωρίς να υποχωρήσουν στην αποτελεσματικότητα του καθαρισμού.

 

 

 

Εγγραφείτε στη λίστα αναμονής Θα σας ενημερώσουμε όταν το προϊόν έχει απόθεμα. Παρακαλούμε αφήστε την έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας παρακάτω.
Call Now Button