Για τις φορές που ένα απλό πιάτο δεν είναι αρκετό.
Η απόλυτη επιλογή για εντυπωσιακό σερβίρισμα και γενναιόδωρες μερίδες.
Αυτό το πολύ μεγάλο πιάτο των 26cm από ξύλο ακακίας είναι ένα πραγματικό statement piece.
Είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει άπλετο χώρο, είτε για ένα πολύ πλούσιο κυρίως γεύμα, είτε για να λειτουργήσει ως μια μικρή, κεντρική πιατέλα για μοίρασμα.
Κάθε κομμάτι είναι μοναδικό, αναδεικνύοντας τα πλούσια “νερά” του ξύλου ακακίας.
Η επιφάνειά του είναι επεξεργασμένη με λάδι ποιότητας τροφίμων (food-grade), εξασφαλίζοντας απόλυτη ασφάλεια και μια αυθεντική, φυσική αίσθηση.
Με εντυπωσιακή διάμετρο 26cm, είναι ιδανικό για:
- Πολύ Μεγάλα Κυρίως Πιάτα: Ιδανικό για να σερβίρετε ένα ολόκληρο ψάρι ή μια μεγάλη μπριζόλα tomahawk.
- Μικρή Πιατέλα για Μοίρασμα: Τέλειο για μια ποικιλία τυριών και αλλαντικών για 2-3 άτομα.
- Βάση για Πίτσα: Χωράει άνετα μια μεσαίου μεγέθους πίτσα για όλη την παρέα.
- Βάση για Τούρτα ή Πίτα: Το τέλειο μέγεθος για να σερβίρετε μια σπιτική τάρτα ή ένα κέικ.
Χαρακτηριστικά
- Υλικό Κατασκευής: 100% Φυσικό Ξύλο Ακακίας
- Διάμετρος: 26 cm
- Ύψος: 2.15 cm
- Επεξεργασία: Επικάλυψη με λάδι ασφαλές για τρόφιμα (food-grade oil)
- Βασικό Πλεονέκτημα: Ιδανικό μέγεθος για εντυπωσιακά πλατώ και κεντρικές πιατέλες.
- Οδηγίες Φροντίδας: Πλύσιμο αποκλειστικά στο χέρι, άμεσο στέγνωμα.
Συχνές Ερωτήσεις για το Μεγάλο Ξύλινο Πιάτο Φαγητού Ibili 26cm (Q&A)
Είναι ιδανική για μια άνετη ποικιλία τυριών και αλλαντικών για 3 έως 4 άτομα. Για ένα πλατώ με περισσότερα συνοδευτικά (φρούτα, κριτσίνια, σως), είναι τέλεια για 2-3 άτομα.
Ναι, η κατασκευή του είναι στιβαρή και συμπαγής. Μπορεί να αντέξει άνετα το βάρος μεγάλων κομματιών κρέατος, καθιστώντας το ιδανικό για εντυπωσιακό σερβίρισμα απευθείας από την ψησταριά.
Είναι φυσιολογικό για κάθε ξύλινο σκεύος να χάνει λίγη από τη λάμψη του με τις πλύσεις. Για να το επαναφέρετε, απλά περάστε το με ένα μαλακό πανί εμποτισμένο με λίγο ορυκτέλαιο (mineral oil) ασφαλές για τρόφιμα. Θα ενυδατωθεί και θα ξαναβρεί αμέσως τη ζωντάνια του.
Δεν συνιστάται. Είναι σχεδιασμένο για σερβίρισμα φαγητού και όχι για να αντέχει την άμεση, παρατεταμένη επαφή με πολύ καυτά μαγειρικά σκεύη, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει σημάδι ή κάψιμο στην επιφάνειά του.