Κουτάλι Μεζούρα με Κλιπ Westmark

8.50 

Άμεση αποστολή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Λειτουργεί και ως κλιπ για τη σακούλα του καφέ!
Ένα πρακτικό και βολικό εργαλείο για τους λάτρεις του καφέ.

Ανοξείδωτο κουτάλι δοσομετρητής με την εγγύηση της Westmark.

Χαρακτηριστικά της μεζούρας καφέ:

  • Ο έξυπνος σχεδιασμός του εξυπηρετεί διπλό σκοπό: εκτός από μεζούρα, λειτουργεί και ως κλιπ για να κλείνετε τη σακούλα του καφέ ή του τσαγιού αεροστεγώς!
  • Το κλιπ σφράγισης συμβάλλει στη διατήρηση της φρεσκάδας και του αρώματος του περιεχομένου, βελτιώνοντας τη συνολική εμπειρία του καφέ ή του τσαγιού.
  • Το κουτάλι μέτρησης καφέ είναι ασφαλές για πλυντήριο πιάτων, προσφέροντας ευκολία όσον αφορά τον εύκολο καθαρισμό.
  • Κατασκευασμένο από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι, το κουτάλι έχει σχεδιαστεί για να αντέχει στην τακτική χρήση και να διατηρεί την ποιότητά του με την πάροδο του χρόνου.
  • Διαθέτει 5 χρόνια εγγύηση.
  • Διαστάσεις: 18cm
  • Χωρητικότητα: 8gr (μία δόση καφέ)

Το κουτάλι μέτρησης καφέ της Westmark, κατασκευασμένο από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι, είναι ένα πρακτικό και ευέλικτο εργαλείο για τους λάτρεις του καφέ.

Σχεδιασμένο για τη μέτρηση και τη διανομή έως και 8 γραμμαρίων αλεσμένου καφέ, εξασφαλίζει ακρίβεια στη δημιουργία του τέλειου φλιτζανιού.

Πέρα από τις δυνατότητες μέτρησης, το κουτάλι διαθέτει ένα εύχρηστο κλιπ σφράγισης, που σας επιτρέπει να κλείνετε με ασφάλεια τα σακουλάκια καφέ ή τσαγιού.

Αυτή η αεροστεγής σφράγιση συμβάλλει στη διατήρηση της φρεσκάδας και του αρώματος του περιεχομένου, εξασφαλίζοντας μια απολαυστική εμπειρία καφέ ή τσαγιού κάθε φορά.

Μέγεθος - Διαστάσεις

Υλικό

Εγγραφείτε στη λίστα αναμονής Θα σας ενημερώσουμε όταν το προϊόν έχει απόθεμα. Παρακαλούμε αφήστε την έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας παρακάτω.
Call Now Button