Η μύτη No 108 της Ibili είναι μια “drop flower” μύτη, σχεδιασμένη για να δημιουργεί ένα ολόκληρο, τέλεια σχηματισμένο λουλούδι κάθε φορά που πιέζετε τη σακούλα.
Είναι ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος για να γεμίσετε μια επιφάνεια με δεκάδες λουλουδάκια, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό, ανθισμένο αποτέλεσμα χωρίς κόπο.
Κατασκευασμένη από επαγγελματικής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι 18/10 και χωρίς ραφές (seamless), εγγυάται ότι κάθε λουλούδι θα βγαίνει τέλειο, με καθαρά και καλοσχηματισμένα πέταλα.
Ιδανική για:
- Γρήγορη Κάλυψη Cupcakes: Καλύψτε ένα ολόκληρο cupcake με μικρά λουλουδάκια σε δευτερόλεπτα.
- Ανθισμένες Μπορντούρες: Δημιουργήστε μια πανέμορφη, λουλουδένια μπορντούρα γύρω από τις τούρτες σας.
- Διακόσμηση Μπισκότων: Προσθέστε μια κομψή, λουλουδένια πινελιά στα μπισκότα σας.
- Ανοιξιάτικες & Pασχαλινές Δημιουργίες: Τέλεια για να δημιουργήσετε ένα ανθισμένο λιβάδι.
Μπορείτε να ολοκληρώσετε το σχέδιο προσθέτοντας μια μικρή κουκκίδα με γλάσο ή ένα διακοσμητικό στο κέντρο κάθε λουλουδιού.
Χαρακτηριστικά
- Υλικό Κατασκευής: Ανοξείδωτο Ατσάλι 18/10
- Τύπος: Για Λουλούδια / Drop Flower
- Διάμετρος Ανοίγματος: 9 mm
- Ύψος: 20 mm
- Διάμετρος Βάσης: 30 mm
- Συμβατότητα: Μικρός Αντάπτορας (No 1)
- Κατασκευή: Χωρίς Ραφές (Seamless)
- Καθαρισμός: Κατάλληλη για πλυντήριο πιάτων
Συχνές Ερωτήσεις για την Μύτη Κορνέ για Λουλούδια Ibili No 108 (Q&A)
Αυτή η μύτη δημιουργεί ένα ολόκληρο, ολοκληρωμένο λουλούδι με μία μόνο πίεση κατευθείαν πάνω στην επιφάνεια του γλυκού. Μια μύτη για “πέταλα” (petal tip) δημιουργεί ένα-ένα τα πέταλα, επιτρέποντάς σας να χτίσετε ένα πιο περίπλοκο λουλούδι, όπως ένα τριαντάφυλλο.
Η τεχνική είναι πολύ απλή. Κρατήστε τη σακούλα ζαχαροπλαστικής κάθετα (σε γωνία 90 μοιρών) ακριβώς πάνω από την επιφάνεια του γλυκού σας. Πιέστε σταθερά για να βγει η κρέμα και να σχηματιστούν τα πέταλα και, χωρίς να μετακινήσετε τη μύτη, σταματήστε την πίεση και σηκώστε τη σακούλα απότομα προς τα πάνω.
Ναι, για καλύτερη σταθερότητα στη σακούλα ζαχαροπλαστικής, συνιστάται η χρήση ενός μικρού αντάπτορα (συνήθως No 1). Μπορείτε όμως να την τοποθετήσετε και απευθείας μέσα σε μια σακούλα κορνέ, κόβοντας απλώς την άκρη της σακούλας.
Για να κρατήσουν τα λουλούδια το σχήμα τους, χρειάζεστε μια βουτυρόκρεμα (buttercream) που είναι αρκετά “σφιχτή” και σταθερή. Μια πολύ μαλακή κρέμα ή σαντιγί μπορεί να μην δώσει καλοσχηματισμένα πέταλα.