Η μύτη για πέταλα No 61 της Ibili είναι το απόλυτο εργαλείο για να απογειώσετε τη διακοσμητική ζαχαροπλαστική.
Το μοναδικό, κυρτό της άνοιγμα σε σχήμα “δάκρυ”, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε πέταλα με μια λεπτή, κομψή άκρη και μια πιο φαρδιά βάση, πετυχαίνοντας ένα απίστευτα ρεαλιστικό αποτέλεσμα.
Κατασκευασμένη από επαγγελματικής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι 18/10 και χωρίς ραφές (seamless), εγγυάται μια ομαλή, αδιάκοπη ροή της κρέμας, δίνοντάς σας τον απόλυτο έλεγχο για να “ζωγραφίσετε” με τη βουτυρόκρεμα.
Απελευθερώστε τη Δημιουργικότητά σας:
- Ρεαλιστικά Λουλούδια: Ιδανική για να φτιάξετε τριαντάφυλλα, πανσέδες, κρίνους, μαργαρίτες και πολλά άλλα.
- Κομψά Βολάν & Πτυχώσεις (Ruffles & Drapes): Δημιουργήστε εντυπωσιακές, κυματιστές μπορντούρες γύρω από τις τούρτες σας.
- Φιόγκοι & Γιρλάντες (Bows & Swags): Για πιο προχωρημένες και εντυπωσιακές διακοσμήσεις.
Ένα απαραίτητο εργαλείο για όποιον θέλει να περάσει τη διακόσμηση τούρτας στο επόμενο επίπεδο.
Χαρακτηριστικά
- Υλικό Κατασκευής: Ανοξείδωτο Ατσάλι 18/10
- Τύπος: Για Πέταλα (Petal Tip)
- Διάμετρος Ανοίγματος: 10 mm (στο φαρδύτερο σημείο)
- Ύψος: 30 mm
- Διάμετρος Βάσης: 17 mm
- Συμβατότητα: Αντάπτορας No 1 (Μικρός)
- Κατασκευή: Χωρίς Ραφές (Seamless)
- Καθαρισμός: Κατάλληλη για πλυντήριο πιάτων
Συχνές Ερωτήσεις για την Μύτη Κορνέ για Πέταλα Ibili No 61 (10mm) (Q&A)
Απαιτεί λίγη εξάσκηση, όπως κάθε τεχνική ζαχαροπλαστικής, αλλά τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Το μυστικό είναι να κρατάτε το φαρδύ άκρο της μύτης προς το κέντρο του λουλουδιού (π.χ. πάνω σε ένα καρφί ζαχαροπλαστικής) και το λεπτό άκρο προς τα έξω. Υπάρχουν αμέτρητα βίντεο στο διαδίκτυο που θα σας βοηθήσουν!
Το άνοιγμα των 10mm την καθιστά ιδανική για μεσαίου μεγέθους πέταλα, όπως αυτά ενός κλασικού τριαντάφυλλου. Δεν είναι ούτε πολύ μικρή για να καλύψετε χώρο, ούτε πολύ μεγάλη για να χάσετε τη λεπτομέρεια. Είναι ένα εξαιρετικό, ευέλικτο μέγεθος για να ξεκινήσετε.
Ναι, για καλύτερη σταθερότητα στη σακούλα ζαχαροπλαστικής, συνιστάται η χρήση ενός μικρού αντάπτορα (συνήθως No 1). Μπορείτε όμως να την τοποθετήσετε και απευθείας μέσα σε μια σακούλα κορνέ, κόβοντας απλώς την άκρη της σακούλας.
Λειτουργεί άψογα με βουτυρόκρεμα (buttercream) που έχει μια σταθερή, “σφιχτή” υφή. Όσο πιο σταθερή η κρέμα, τόσο πιο καθορισμένα και όμορφα θα είναι τα πέταλά σας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με royal icing.