Στρόγγυλο Ανοξείδωτο Ταψί Ρηχό. Ιδανικό για αλμυρές και γλυκιές δημιουργίες.
Χαρακτηριστικά στρογγυλού ανοξείδωτου ταψιού:
- Το ρηχό ανοξείδωτο ταψί είναι ιδανικό για αλμυρές και γλυκιές παρασκευές.
- Ψήστε πίτες, πίτσες και γλυκά.
- Διαθέτει μεγάλη αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες και ψήνει ομοιόμορφα.
- Το στρόγγυλο ανοξείδωτο ταψί διατηρεί αναλλοίωτες τις γεύσεις του φαγητού.
- Δε σκουριάζει.
- Επιλέξτε ανοξείδωτα ταψιά για άψογο μαγειρικό αποτέλεσμα.
- Είναι ιδανικό για σερβίρισμα και αποθήκευση, χωρίς να αλλοιώνεται η γεύση του φαγητού!
- Κατάλληλο για όλους τους τύπους φούρνου.
- Πολύ ανθεκτικό, απαραίτητο κομμάτι για κάθε κουζίνα.
- Διαστάσεις: 40εκ
Συχνές ερωτήσεις:
Τι είναι το ανοξείδωτο ατσάλι;
Ο ανοξείδωτος χάλυβας ή ανοξείδωτο ατσάλι είναι ένα ευγενές μέταλλο, με υψηλή περιεκτικότητα σε σίδηρο, άνθρακα και χρώμιο.
Αξιοσημείωτη είναι η αντοχή του στην οξείδωση και την διάβρωση.
Άλλες ιδιότητές του, είναι η ανθεκτικότητά του στις μεγάλες διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, η χημική αδράνειά του και η μη τοξικότητά του.
Η λεία και σκληρή επιφάνεια του καθαρίζεται και απολυμαίνεται εύκολα και με ασφάλεια.
Τα προϊόντα από ανοξείδωτο ατσάλι έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και είναι πλήρως ανακυκλώσιμα.
Τι σημαίνει το ανοξείδωτο 18/10;
Το 18/10, το 18/8 και το 18/0 είναι βαθμοί, που απεικονίζουν τα ποσοστά των κραμάτων χρωμίου και νικελίου, που προστίθενται στο ανοξείδωτο ατσάλι. Το 18 είναι το ποσοστό του χρωμίου.
Το χρώμιο χρησιμοποιείται για να παρέχει ανθεκτικότητα, καθώς και αντοχή στη σκουριά και τη διάβρωση, ενώ το νικέλιο χρησιμοποιείται για ενίσχυση της λάμψης
Ως εκ τούτου, τα σκεύη που είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι 18/10 έχουν ενισχυμένη αντιδιαβρωτική προστασία, υψηλή αντοχή στη σκουριά και γυαλιστερή εμφάνιση.
Τι μέγεθος ταψί χρειάζεται για μία κανονική πίτα;
Για να ψήσετε μία κανονική πίτα, δηλαδή μία μεσαίου μεγέθους πίτα, θα χρειαστείτε ένα ταψί με διάμετρο 36εκ ή 38εκ.
Δείτε παρακάτω στο άρθρο:
Σε τι ταψί να μαγειρέψω;